BESTYRELSEN

Meld dig ind i Dansk Musical og bliv en del af et stærkt branchefælleskab.

Mikal Larsen

Bestyrelsesleder

Valgperiode 2021-2023

Mikal er pt. at finde som konstitueret Uddannelsesansvarlig på Musicaluddannelsen i Fredericia, på den Danske Scenekunstskole. 


Derudover er han freelance instruktør og musicalskuespiller, og udover sit scenearbejde faciliterer han kreative processer, ifm. bl.a. konceptudvikling af nye musikdramatiske værker. Han har medvirket i produktioner på Odense Teater, Fredericia Teater og hos Langkjær Entertainment, både på, bagved og foran scenen. Han har en Kandidat i Scenekunst, fra Den Danske Scenekunstskoles allerførste Master of Fine Arts in Performing Arts; Conceptualising, Collaborating and Creating”. 


Mikal er tidligere suppleant i bestyrelsen for Fredericia & Middelfart Teaterforening, har arbejdet som uddannelsesudvikler hos Fredericia Teater, og som koordinator for den frivillige venneforening; Vores Fredericia Teater. 


Han har også siddet som panelmedlem for Det Danske Akkrediteringsinstitut ifm. den aktuelle akkreditering af Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. 


Mikal er desuden tidligere officer i Forsvaret og er nu Premierløjtnant af Reserven.

“Hellere hul i hovedet, end hul i udviklingen. Hvis vi kun gentager det vi allerede ved, så udvikler vi os aldrig. Jeg ønsker at Dansk Musical blir en visionær brancheforening, der tør at tænke ud af boksen og sætte en ambitiøs dagsorden, for fremtidens musicalbranche i Danmark.”

Line Hansen Nielsen

Vicebestyrelsesleder

Valgperiode 2022-2024

Line er producer ved Lion Entertainment.

Line er autodidakt og har arbejdet professionelt i musicalbranchen de seneste 11 år, hvor hun har berørt flere afdelinger i branchen, herunder lyd-, lys, og

kostume.

Siden 2014 har hun udelukkende arbejdet som forestillingsleder og regissør og fra 2021 kastede hun sig over produktionsarbejdet.

”Faggruppe-diversiten i denne forening er et personligt brændpunkt for mig, her har vi en unik mulighed for at stå stærkere som branche – netop det gør, at vi løfter os fra at være individuelle stemmer til at være ét stort fælles kor”

Lars Mølsted

Kasserer / Administrator

Valgperiode 2022-2024

Lars er freelance musicalperformer. Han er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2010. Han var fastansat på Fredericia Teater fra 2011-2020, og fik i sin første sæson på teatret Reumerts Talentpris for sine præstationer i ”Avenue Q” og ”The Last Five Years”.

Han vandt yderligere en Reumert for sin præstation som Quasimodo i ”Klokkeren fra Notre Dame” i 2017.

Han har medvirket i over 30 produktioner siden sin debut i store og små roller, er solist ved koncerter i hele landet, og optræder også som konferencier.

Han har desuden startet sin egen podcast om nye danske musicals.


For mere information, se www.larsmolsted.dk.


“Jeg kan se et helt vildt potentiale for brancheforeningen! Vi har lige nu muligheden for at sætte musicals på dagsordenen på en helt anden måde end nogensinde før, og jeg er mere end lykkelig for at kunne stille min tid og mine evner til rådighed for vores sag.”

Liv Stevns

Bestyrelsesmedlem

Valgperiode 2022-2024


Niklas Frandsen

Bestyrelsesmedlem

Valgperiode 2022-2024


Matilde Zeuner

Bestyrelsesmedlem

Valgperiode 2022-2023

Matilde er bachelor i musical fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia i 2019 og har efterfølgende arbejdet på forskellige musicalscener rundt om i landet.

Forestillingerne tæller bl.a. Lyset Over Skagen hos Danske Musicals, Mamma Mia! i Tivoli, Lazarus på Det Kongelige Teater og Elsk Mig I Nat hos One And Only Musicals. Udover sin bachelor har Matilde en Projektlederuddannelse fra Talent Garden i 2021 og en uddannelse som Yogalærer fra Senses i 2022.

 

“Jeg elsker at arbejde i den danske musicalbranche, og jeg har et brændende ønske om at være her i rigtig mange år. Jeg håber, at det arbejde jeg lægger i brancheforeningen vil gøre det bæredygtigt for mange af os at være i og nyde vores vidunderlige branche.“

Ditte Lyngsø

Bestyrelsesmedlem

Valgperiode 2022-2023


Mathias Hartmann Niclasen

Suppleant

Valgperiode 2022-2023


Marie Westergaard

Suppleant

Valgperiode 2022-2023