BESTYRELSEN

Meld dig ind i Dansk Musical og bliv en del af et stærkt branchefælleskab.

Anna Schulin-Zeuthen

Bestyrelsesleder

Anna er instruktør og arbejder med både film og teater. Hun er uddannet sceneinstruktør fra Stockholm University of the Arts (2015). Udover egne værker har Anna som assisterende instruktør arbejdet på Det Kongelige Teater og spillefilm, samt arbejdet som castinginstruktør for bl.a. DR, Nimbus Film og Nordisk Film og er gæsteforelæser ved Hochschule für Schauspielkunst Ernst Busch i Berlin. Anna sidder i bestyrelsen for børneteatret Anemonen og Foreningen af Danske Sceneinstruktører.

”Jeg ser så meget potentiale i musicalgenren. Min helt store mission er at få personinstruktion og fortællingerne, der allerede ligger i materialet, foldet ud. Mit fokus i brancheforeningen vil være at arbejde for bedre muligheder for den kunstneriske udvikling af genren.”

Mikal Larsen

Vicebestyrelsesleder

Mikal er freelance musicalskuespiller og instruktør, og udover sit scenearbejde faciliterer han kreative processer, ifbm. bl.a. konceptudvikling af nye musikdramatiske værker. Han har medvirket i produktioner på Odense Teater, Fredericia Teater og hos Langkjær Entertainment, både på, bagved og foran scenen. Han dimitterer til sommer fra Den Danske Scenekunstskoles “Kandidat i Scenekunst; Conceptualising, Collaborating and Creating”. Mikal er tidligere suppleant i bestyrelsen for Fredericia & Middelfart Teaterforening, har arbejdet som uddannelsesudvikler hos Fredericia Teater, og som koordinator for den frivillige venneforening; Vores Fredericia Teater. Han sidder som panelmedlem for Det Danske Akkrediteringsinstitut ifbm. den aktuelle akkreditering af Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Mikal er desuden tidligere officer i Forsvaret og er nu Premierløjtnant af Reserven.

“Hellere hul i hovedet, end hul i udviklingen. Hvis vi kun gentager det vi allerede ved, så udvikler vi os aldrig. Jeg ønsker at Dansk Musical blir en visionær brancheforening, der tør at tænke ud af boksen og sætte en ambitiøs dagsorden, for fremtidens musicalbranche i Danmark.”

Christian Lund

Bestyrelsesmedlem

Christian er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet Fredericia i 2008 og har siden medvirket i en lang række koncerter og musikforestillinger i både Danmark og England. Her kan bl.a. nævnes Mamma Mia, Dirty Dancing, Elf, Book of Mormon og My Fair Lady. Han har spillet roller som Raoul i The Phantom of The Opera, Prins Erik i Disneys Den Lille Havfrue og Kaptajn Phoebus i Klokkeren Fra Notre Dame. Foruden det sceniske virke har Christian studeret en professionsbachelor i Leisure Management, og studerer nu kandidat i teater- og performance studier ved Københavns Universitet.Christian står desuden bag konceptet, og er vært til Backstage OPEN.

”Faggruppe-diversiten i denne forening er et personligt brændpunkt for mig, her har vi en unik mulighed for at stå stærkere som branche – netop det gør, at vi løfter os fra at være individuelle stemmer til at være ét stort fælles kor”

“Fællesskab, faglighed og udvikling. Disse tre områder ser jeg som særlige fokuspunkter. Udvikling gælder både som samlet branche, uddannelsesmæssigt og i forhold til nye musikforestillinger. Den samlede faglighed indenfor, og kærligheden til, vores branche danner grundlag for et stærkt fællesskab omkring alt det, vi har tilfælles – og med det fællesskab skabes de bedste muligheder for at have indflydelse på udviklingen.”

Line Hansen Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Line er freelance forestillingsleder, med tilknytning til Langkjær Entertainment/Lion Musicals, hvor hun siden 2018 har været fast forestillingsleder. Line er autodidakt og har arbejdet professionelt i musicalbranchen de seneste 10 år hvor hun har berørt flere afdelinger i branchen, herunder lyd-, lys, og kostume. Siden 2014 har hun udelukkende arbejdet som forestillingsleder og regissør.  

 ”Faggruppe-diversiten i denne forening er et personligt brændpunkt for mig, her har vi en unik mulighed for at stå stærkere som branche – netop det gør, at vi løfter os fra at være individuelle stemmer til at være ét stort fælles kor”

Lars Mølsted

Bestyrelsesmedlem, Kasserer

Lars er freelance musicalperformer. Han er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2010. Han var fastansat på Fredericia Teater fra 2011-2020, og fik i sin første sæson på teatret Reumerts Talentpris for sine præstationer i ”Avenue Q” og ”The Last Five Years”. Han vandt yderligere en Reumert for sin præstation som Quasimodo i ”Klokkeren fra Notre Dame” i 2017. Han har medvirket i over 25 produktioner det sidste årti i store og små roller. For mere info, se www.larsmolsted.dk.


“Jeg kan se et helt vildt potentiale for brancheforeningen! Vi har lige nu muligheden for at sætte musicals på dagsordenen på en helt anden måde end nogensinde før, og jeg er mere end lykkelig for at kunne stille min tid og mine evner til rådighed for vores sag.”

Jesper Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Jesper er leder af MusicalTalentSkolen Nyborg og ansat som Kulturkonsulent ved Nyborg Ungdomsskole. Jesper er læreruddannet og har arbejdet med talentudvikling indenfor musical i mange år. Jesper er en flittig oversætter af musical, ligesom han holder foredrag og er den ene bagmænd til podcasten ”Aprops Musical”. Jesper læser desuden Diplom i Kulturledelse og Producentvirksomhed ved Den Danske Scenekunstskole. 

Herudover er Jesper byrådsmedlem i Nyborg Kommune og medlem af en lang række kulturbestyrelser, bl.a. Danske Musik- og Kulturskoler. Jesper brænder for kulturpolitik og har et stor netværk på Christiansborg, i de danske kommuner, den danske scenekunstbranche samt i det nordiske vækstlag.

“Musicalen i Danmark har et kæmpe potentiale. Vi er et af de mest musicalelskende folk i verden, så hvis det begynder at afspejle sig i, hvordan vi udvikler og arbejder med musical i det hele taget, så har musicalgenren en lysende fremtid”

Regina Sloth

Bestyrelsesmedlem

Regina er Uddannet ved Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia 2018. Hun har bl.a. spillet Jane i Musicalen Tarzan, medvirket i Peters Jul, Chess, Klokkeren fra Notre Dame, samt arbejdet som instruktørassistent på den Reumert nominerede Urinetown The Musical. I øjeblikket er hun at finde på Aarhus Teater, hvor hun er med i Charlie og Chokoladefabrikken.I sommeren 2020 startede Regina på diplom-uddannelsen i Producentvirksomhed og Kulturledelse ved DDSKS.

Hun er bosat på Sjælland og rejser rundt i landet, primært som performer, men også som instruktør, instruktørassistent og underviser.  

”Jeg glæder mig til udvalgsarbejdet, da jeg er meget optaget af musicalens fusion med den smukke danske skuespillertradition, og har et stort ønske om at arbejde med forståelsen og udviklingen af genren på de scenekunstneriske uddannelser”

Niklas Frandsen

Suppleant