BESTYRELSEN

Meld dig ind i Dansk Musical og bliv en del af et stærkt branchefælleskab.

Mikal Larsen

Bestyrelsesleder

Valgperiode 2021-2023

Mikal er pt. at finde som konstitueret Uddannelsesansvarlig på Musicaluddannelsen i Fredericia, på den Danske Scenekunstskole. 


Derudover er han freelance instruktør og musicalskuespiller, og udover sit scenearbejde faciliterer han kreative processer, ifm. bl.a. konceptudvikling af nye musikdramatiske værker. Han har medvirket i produktioner på Odense Teater, Fredericia Teater og hos Langkjær Entertainment, både på, bagved og foran scenen. Han har en Kandidat i Scenekunst, fra Den Danske Scenekunstskoles allerførste Master of Fine Arts in Performing Arts; Conceptualising, Collaborating and Creating”. 


Mikal er tidligere suppleant i bestyrelsen for Fredericia & Middelfart Teaterforening, har arbejdet som uddannelsesudvikler hos Fredericia Teater, og som koordinator for den frivillige venneforening; Vores Fredericia Teater. 


Han har også siddet som panelmedlem for Det Danske Akkrediteringsinstitut ifm. den aktuelle akkreditering af Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. 


Mikal er desuden tidligere officer i Forsvaret og er nu Premierløjtnant af Reserven.

“Hellere hul i hovedet, end hul i udviklingen. Hvis vi kun gentager det vi allerede ved, så udvikler vi os aldrig. Jeg ønsker at Dansk Musical blir en visionær brancheforening, der tør at tænke ud af boksen og sætte en ambitiøs dagsorden, for fremtidens musicalbranche i Danmark.”

Line Hansen Nielsen

Vicebestyrelsesleder

Valgperiode 2022-2024

Line er producer ved Lion Entertainment.

Line er autodidakt og har arbejdet professionelt i musicalbranchen de seneste 11 år, hvor hun har berørt flere afdelinger i branchen, herunder lyd-, lys, og

kostume.

Siden 2014 har hun udelukkende arbejdet som forestillingsleder og regissør og fra 2021 kastede hun sig over produktionsarbejdet.

”Faggruppe-diversiten i denne forening er et personligt brændpunkt for mig, her har vi en unik mulighed for at stå stærkere som branche – netop det gør, at vi løfter os fra at være individuelle stemmer til at være ét stort fælles kor”

Lars Mølsted

Kasserer / Administrator

Valgperiode 2022-2024

Lars er freelance musicalperformer. Han er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2010. Han var fastansat på Fredericia Teater fra 2011-2020, og fik i sin første sæson på teatret Reumerts Talentpris for sine præstationer i ”Avenue Q” og ”The Last Five Years”.

Han vandt yderligere en Reumert for sin præstation som Quasimodo i ”Klokkeren fra Notre Dame” i 2017.

Han har medvirket i over 30 produktioner siden sin debut i store og små roller, er solist ved koncerter i hele landet, og optræder også som konferencier.

Han har desuden startet sin egen podcast om nye danske musicals.


For mere information, se www.larsmolsted.dk.


“Jeg kan se et helt vildt potentiale for brancheforeningen! Vi har lige nu muligheden for at sætte musicals på dagsordenen på en helt anden måde end nogensinde før, og jeg er mere end lykkelig for at kunne stille min tid og mine evner til rådighed for vores sag.”

Liv Stevns

Bestyrelsesmedlem

Valgperiode 2022-2024

Liv er netop tiltrådt som producent på Fredericia Musicalteater, samtidig med at hun har en deltidsstilling som studielektor på Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) -Musicalakademiet i Fredericia.

Liv er uddannet musicalperformer fra DDSKS -Musicalakademiet i Fredericia i 2010 og har udover det færdiggjort en kandidat i musical-performance / Master of Fine Arts fra San Diego State University, i Californien i 2016. Liv har medvirket i forestillinger på Det Ny

Teater, Fredericia Teater samt ved Lion Entertainments og har også medvirket i en del opsætninger i USA.Tidligere har Liv været tilknyttet Fredericia Teater som

udviklingsproducent for musicalrugekassen Uterus, samt figureret som assistent på udviklingsprocessen til manuskriptet på både Seebach og SHUBIDUA -The Musical. Liv er netop stoppet som kunstnerisk leder af MusicalTalentSkolen Varde, efter 2 år som

nøglepersonen i udviklingen og opstarten af den nye ambitiøse musicalskole på vestkysten.


Liv har bestyrelseserfaring med sig fra den selvejede institution Musicaltalentskolen Varde, samt 3 år som bestyrelsemedlem i Elite Teateret på Fyn.“Der er så mange aspekter af musical-maskineriet og netop derfor er der grobund for

nogle fantastiske debatter og udviklingsmuligheder i et engageret og alsidigt fællesskab

som dette. Som producent på Fredericia Musicalteater, håber jeg på at jeg kan bidrage

med indsigt både fra og til den udviklende musicalbranche”.

Niklas Frandsen

Bestyrelsesmedlem

Valgperiode 2022-2024


Matilde Zeuner

Bestyrelsesmedlem

Valgperiode 2022-2023

Matilde er bachelor i musical fra Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet Fredericia i 2019 og har efterfølgende arbejdet på forskellige musicalscener rundt om i landet.

Forestillingerne tæller bl.a. Lyset Over Skagen hos Danske Musicals, Mamma Mia! i Tivoli, Lazarus på Det Kongelige Teater og Elsk Mig I Nat hos One And Only Musicals. Udover sin bachelor har Matilde en Projektlederuddannelse fra Talent Garden i 2021 og en uddannelse som Yogalærer fra Senses i 2022.

 

“Jeg elsker at arbejde i den danske musicalbranche, og jeg har et brændende ønske om at være her i rigtig mange år. Jeg håber, at det arbejde jeg lægger i brancheforeningen vil gøre det bæredygtigt for mange af os at være i og nyde vores vidunderlige branche.“

Ditte Lyngsø

Bestyrelsesmedlem

Valgperiode 2022-2023

Ditte er souschef og producent hos Eventyrteatret.

Ditte har arbejdet professionelt i musicalbranchen siden 2011. Hun er autodidakt, og har primært arbejdet som forestillingsleder.

Ditte har bl.a. været 6 år på Det Ny Teater og afviklet utallige store musicals. Hun har arbejdet som produktions, forestillings – og turnéleder på Den Jyske Opera. Her fik hun også lov til at prøve kræfter som scenograf, på forestillingen ”I går og i morgen” som siden vandt P2 prisen for årets begivenhed 2020.

Nu er hun på Eventyrteatret, og glæder sig til at være med til at forme morgendagens kommende musicalperformere.


”Det bedste jeg ved, ved at lave musical og scenekunst er at det skabes sammen. Vi skal løfte og støtte hinanden, og være stolte af vores branche. Jeg håber at denne brancheforening kan være med til at skabe en endnu bedre forståelse for arbejdet med musicals, både inden for branchen, men især udenfor. Jeg glæder mig til arbejdet i foreningen, hvor jeg sætter stor pris på at vi kan mødes på tværs af ”afdelinger” og arbejde for musicalbranchen”

Mathias Hartmann Niclasen

Suppleant

Valgperiode 2022-2023


Marie Westergaard

Suppleant

Valgperiode 2022-2023

Marie er sanglærer/ vocalcoach hos

Marie Westergaard _sang og stemme. 

Her underviser hun begyndere til professionelle i sangteknik,dramatisk sang samt åndedræt.

Marie afholder sangtekniske workshops i blandt andet: CVT (complete vocal technique), støtte, klangfarve og dramatisk sang. Hun har afholdt workshop på Konservatoriet (DKDM), Sankt Annæ, Københavns Universitet (KUA), Nørrebro Musical mf.

Marie underviser også i sang på Skuespillerakademiet på

Amager og skriver på en sin første musical.


Marie er uddannet fra Det Danske Musicalakademi i 2003. Herefter uddannede hun sig videre til sangpædagog fra Konservatoriet DKDM og

til Autoriseret CVT-sanglærer fra Complete Vocal Institute.

 

“Jeg har været omkring mange genre i mit arbejdsliv, men jeg vender altid tilbage til musicalgenren. Når musik, stemme og den ærlige

fortælling spiller optimalt sammen, findes der intet bedre! Det er det, der er musicalgenrens styrke, og det er den synergi, jeg håber at styrke igennem mit

arbejde i bestyrelsen. “